Mar. 15, 2019

КАКО ПОСТИЋИ ФИНАНСИЈСКУ НЕЗАВИСНОСТ?

KAKO POSTIĆI FINANSIJSKU NEZAVISNOST?

POŠTOVATI PRAVILO KORAK PO KORAK ;

  SA ULOŽENIH 1200 DINARA OTVARATE SVOJU POZICIJU U MATIKS-U.

 Novost:

Organizovan je mini jednodnevni seminar 09.juna 2019.god. u SOKO BANJI za članove DTM kluba i svako saradnik koji bude prisustvovao seminaru dobija na poklon VAUČER u vrednosti od 5000 dinara. 

Novi saradnik kada u prvoj nedelji svog uključenja, uključi svojih 5 saradnika, dobija na poklon VAUČER u vrednosti 3000 din. 

- PRUŽAJUĆI POMOĆ SVOJIM PRIJATELJIMA IZ PRVE LINIJE DA I ONI TO ISTO URADE, U DRUGOJ LINIJI VEĆ IMATE NOVIH 25 SARADNIKA I OSTVARUJETE DODATNU ZARADU OD 2500 DINARA I NAGRADNO VIKEND PUTOVANJE U PORTOROŽ ILI DODELA 250 EVRA ZA OSVAJANJE MESTA U ''K.U.P'' ZA ISPLATU VREDNOSTI 12.000 EVRA.

- KADA SARADNICI IZ DRUGE LINIJE UKLJUČE PO SVOJIH 5 SARADNIKA, VI VEĆ U TREĆOJ LINIJ IMATE NOVIH 125 SARADNIKA I OSTVARILI STE ZARADU OD 37.500 DINARA; 

- KADA SE U ČETVRTOJ LINIJI POPUNE SVA POLJA, VI U STRUKTURI IMATE NOVIH 625 SARADNIKA I OSTVARILI STE:

1. USLOV ZA DOBIJANJE MESEČNE ZARADE U IZNOSU OD 234.000 DINARA; 

2. Kada ispunite matriks sva polja u četvrtoj dubini, obračun se menja umesto 300 dinara na 400 dinara i ukupan mesečni iznos zarade iznosi 312000 dinara.

ALI TO NIJE SVE, TO JE TEK POČETAK ZA OSTVARENJE POTPUNE FINANSIJSKE NEZAVISNOSTI, A NA KOJI NAČIN, PA SLEDI KADA URADITE PRETHODNO.ZVUČI NEVEROVATNO, ALI JE ISTINITO JER OVDE NIKO NE MOŽE DA IZGUBI.

KOJOM BRZINOM ĆETE OVO URADITI ZAVISI OD VAŠIH CILJEVA KOJE SEBI POSTAVITE. 

IZ POSTOJEĆE ZARADE REINVESTIRATE 250 EVRA (ILI STE VEĆ OSTVARILI UMESTO VIKEND PUTOVANJA), U NOVU TABELU ''K.U.P'' (KASA UZAJAMNE POMOĆI). ZA PREGLED PAUER POINT PREZENTACIJE OBRATITE SE NA TEL. 658114761 DA VAM PROSLEDIM NA VIBER ILI MEIL. 

I TO NIJE SVE JER KADA ZARADITE 12.000 EVRA, TADA AKO ŽELITE, REINVESTIRATE 6.000 EVRA U NOVI KUP I PO ISTOM PRINCIPU OSTVARUJETE NOVU DOBIT, NARAVNO JEDNOKRATNO BEZ VRAĆANJA, U IZNOSU OD 48.000 EVRA. 

Ako odlučite da se priključite kada ukucate vvv.dtmtrave.rs otvoriće se stranica i klikom na Prijavi se otvoriće se rubrika Registrujte se i popunite svoje podatke. U predposlednjem redu gde piše ID upišite ovaj broj: ID: 1225 ili ID: 1210 i automatski će iza izaći moje ime i prezime kao sponzor. Ako vi nekom šaljete ovde upišite svoj ID broj umesto mog, jer će se prijatelj uključiti na vas. 

Vi ćete ponovo kliknuti na Prijavljivanje i treba u prvom redu da unesete svoj Korisničko ime , a u drugom redu svoju lozinku . Otvorite svoju virtuelnu kancelariju i dobićete vaš ID broj i vaš link koji će vam omogućiti slanje svojim prijateljima. 

Ovo je timski rad i ne možemo jedni bez drugih ispomažući se. Cilj je da svaki učesnik dođe na prvo mesto za isplatu bonusa od: 500 evra, 12.000 evra i naravno 48.000 evra.

Ispunjenjem Matriks-a kompletno sa četvrtom dubinom, gore je pomenuto, ostvarili ste mesečni zaradu u iznosu od 234.000 din. Ili (2.000 evra). 

Pored finansijskoe nezavisnosti ovde je mogućnost upoznavanja mnogo ljudi, druženja, putovanja i mnogo toga ... 

ZAKLJUČAK: SA ULOŽENIH 1.200 DINARA (10 EVRA) MOŽETE SVE OVO OSTVARITIT AKO TO NAVAVNO ŽELITE. KAO ŠTO VIDITE NISU VAM POTREBNI SKUPI KREDITI ZA OTPLATU POSTOJEJIH DUGOVA ILI KUPOVINU NEKRETNINA ILI SLIČNO. 

NE PROPUSTITE OVU JEDINSTVENU ŠANSU, PRIJATELJSKI SAVET, AKO NE SA VAMA, JA ĆU ZASIGURNO URADITI SA NEKIM DRUGIMA TKO MI POVERUJE.

NO IMAK BIH VOLEO DA TO BUDETE VI, ZATO VAMA PRVI I ŠAJEM OVAJ MATERIJAL.

SA SEĆOM !!!