Mar. 15, 2019

КАКО ПОСТИЋИ ФИНАНСИЈСКУ НЕЗАВИСНОСТ?

КАКО ПОСТИЋИ ФИНАНСИЈСКУ НЕЗАВИСНОСТ

 

- ПОШТОВАТИ ПРАВИЛО  КОРАК ПО КОРАК ;

- СА УЛОЖЕНИХ 1200 ДИНАРА ОТВАРАТЕ СВОЈУ ПОЗИЦИЈУ У МАТИКС-У. 

   Новост:

Организован је мини једнодневни семинар 09.јуна 2019.год. у СОКО БАЊИ за чланове ДТМ клуба и свако сарадник који буде присуствовао семинару добија на поклон ВАУЧЕР  у вредности од 5000 динара.

Нови сарадник када у првој недељи свог уклјученја, уклјучи својих 5 сарадника, добија на поклон ВАУЧЕР у вредности 3000 дин.

  

- ПРУЖАЈУЋИ ПОМОЋ СВОЈИМ ПРИЈАТЕЉИМА ИЗ ПРВЕ ЛИНИЈЕ ДА И ОНИ ТО ИСТО УРАДЕ, У ДРУГОЈ ЛИНИЈИ ВЕЋ ИМАТЕ НОВИХ 25 САРАДНИКА И ОСТВАРУЈЕТЕ ДОДАТНУ ЗАРАДУ ОД 2500 ДИНАРА И НАГРАДНО ВИКЕНД ПУТОВАЊЕ У ПОРТОРОЖ ИЛИ ДОДЕЛА 250 ЕВРА ЗА ОСВАЈАЊЕ МЕСТА У ''К.У.П'' ЗА ИСПЛАТУ  ВРЕДНОСТИ 12.000 ЕВРА. 

- КАДА САРАДНИЦИ ИЗ ДРУГЕ ЛИНИЈЕ УКЉУЧЕ ПО СВОЈИХ 5 САРАДНИКА, ВИ ВЕЋ У ТРЕЋОЈ ЛИНИЈ ИМАТЕ НОВИХ 125 САРАДНИКА И ОСТВАРИЛИ СТЕ ЗАРАДУ ОД 37.500 ДИНАРА;

- КАДА СЕ У ЧЕТВРТОЈ ЛИНИЈИ ПОПУНЕ СВА ПОЉА, ВИ У СТРУКТУРИ ИМАТЕ НОВИХ 625 САРАДНИКА И ОСТВАРИЛИ СТЕ:

       1.   УСЛОВ ЗА ДОБИЈАЊЕ МЕСЕЧНЕ ЗАРАДЕ У ИЗНОСУ ОД 234.000 ДИНАРА;

       2. Када испуните матрикс сва поља у четвртој дубини, обрачун се мења уместо 300 динара на 400 динара и укупан месечни износ зараде износи 312000 динара.

                                                                                                         

АЛИ ТО НИЈЕ СВЕ, ТО ЈЕ ТЕК ПОЧЕТАК ЗА ОСТВАРЕЊЕ ПОТПУНЕ ФИНАНСИЈСКЕ НЕЗАВИСНОСТИ, А НА КОЈИ НАЧИН, ПА  СЛЕДИ КАДА УРАДИТЕ ПРЕТХОДНО.ЗВУЧИ НЕВЕРОВАТНО, АЛИ ЈЕ ИСТИНИТО ЈЕР ОВДЕ НИКО НЕ МОЖЕ ДА ИЗГУБИ.

КОЈОМ БРЗИНОМ ЋЕТЕ ОВО УРАДИТИ ЗАВИСИ ОД ВАШИХ  ЦИЉЕВА   КОЈЕ СЕБИ ПОСТАВИТЕ.

ИЗ ПОСТОЈЕЋЕ ЗАРАДЕ РЕИНВЕСТИРАТЕ 250 ЕВРА (ИЛИ СТЕ ВЕЋ ОСТВАРИЛИ УМЕСТО ВИКЕНД ПУТОВАЊА), У НОВУ ТАБЕЛУ ''К.У.П'' (КАСА УЗАЈАМНЕ ПОМОЋИ). ЗА ПРЕГЛЕД ПАУЕР ПОИНТ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОБРАТИТЕ СЕ НА ТЕЛ. 658114761 ДА ВАМ ПРОСЛЕДИМ НА ВИБЕР ИЛИ МЕИЛ. 

И ТО НИЈЕ СВЕ ЈЕР КАДА ЗАРАДИТЕ 12.000 ЕВРА, ТАДА АКО ЖЕЛИТЕ, РЕИНВЕСТИРАТЕ 6.000 ЕВРА У НОВИ КУП И ПО ИСТОМ ПРИНЦИПУ ОСТВАРУЈЕТЕ НОВУ ДОБИТ, НАРАВНО ЈЕДНОКРАТНО БЕЗ ВРАЋАЊА, У ИЗНОСУ ОД 48.000 ЕВРА.

Ако одлучите да се прикључите када укуцате  ввв.дтмтраве.рс   отвориће се страница и кликом на  Пријави се   отвориће се рубрика  Региструјте се и попуните своје податке. У предпоследњем реду где пише  ИД упишите овај број: ИД: 1225   или ИД: 1210 и аутоматски ће иза изаћи моје име и презиме као спонзор. Ако ви неком шалјете овде упишите свој ИД број уместо мог, јер ће се пријатељ укључити на вас.

Ви ћете поново кликнути на  Пријављивање   и треба у првом реду да унесете свој  Корисничко име , а у другом реду своју лозинку . Отворите своју виртуелну канцеларију и добићете ваш ИД број и ваш  линк   који ће вам омогућити слање  својим пријатељима.

Ово је тимски рад и не можемо једни без других испомажући се. Циљ је да сваки учесник дође на прво место за исплату бонуса од:  500 евра,    12.000 евра      и наравно 48.000 евра.

Испуњењем Матрикс-а комплетно са четвртом дубином, горе је поменуто, остварили сте месечни зараду у износу од 234.000 дин. Или (2.000 евра).

Поред финансијское независности овде је могућност упознавања много људи, дружења,  путовања и много тога ...

ЗАКЉУЧАК: СА УЛОЖЕНИХ 1.200 ДИНАРА (10 ЕВРА) МОЖЕТЕ СВЕ ОВО ОСТВАРИТИТ АКО ТО НАВАВНО ЖЕЛИТЕ. КАО ШТО ВИДИТЕ НИСУ ВАМ ПОТРЕБНИ СКУПИ КРЕДИТИ ЗА ОТПЛАТУ ПОСТОЈЕЈИХ ДУГОВА ИЛИ КУПОВИНУ НЕКРЕТНИНА ИЛИ СЛИЧНО.

НЕ ПРОПУСТИТЕ ОВУ ЈЕДИНСТВЕНУ ШАНСУ, ПРИЈАТЕЉСКИ САВЕТ, АКО НЕ СА ВАМА, ЈА ЋУ ЗАСИГУРНО УРАДИТИ СА НЕКИМ ДРУГИМА ТКО МИ ПОВЕРУЈЕ. 

НО ИМАК БИХ ВОЛЕО ДА ТО БУДЕТЕ ВИ, ЗАТО ВАМА ПРВИ И ШАЈЕМ ОВАЈ  МАТЕРИЈАЛ.

СА СЕЋОМ !!!