Oct. 21, 2018

Dijagnostika

ОКСИДАТИВНИ СТРЕС

Припремио проф.др. Капит (шаље резултате за мање од једног минута)
УРЕЂАЈ ЗА ИНСТАНТНО МЕРЕЊЕ МЕДИЦИНСКИХ ПАРАМЕТАРА "ОЛИГОСЦАН" Шта се мери? • 20 олигоелемената, металоида и најважнијих минералних материја • 14 токсичних метала међу најопаснијим телом • 14 медицинских парамера, међу најважнијим за прављење превентивних процена здравља Међу остало, уреај мери 2 најважније параметре: 1 / прецизан проценат "окидачног стреса" (дала "слободан радикал ") 2 / прецизан проценат" антикоактивна одбрана "Можда је направљена 2 различита теста: 1 / појединачни тест који оцењује следећи параметар:

 

 

 

2 / kompletan test koji meri količinu 20 olimpijskog mineralnog materijala, pojedinačno količinu 14 toksičnih
metala i 14 medicinskih parametara.
Zašto meriti oksidovan stress? Oligosan, sem molekularnih mjerenja i mjerenja toksičnih metala, daju informacije o kolicinama oksidativnog stresa testiranja osobina. Sve medicinske studie su dokazali da su oiktivni stres neprovereno , količina prevelik, osnova za preko 200 različitih bolesti, među kojima su i prekriveni: karcinomi, kardio-vakcularne bolesti, kao i neuro-degenerativnost, autuimimunima, procena, informinine, pule Bolesti, diabetes, arthrossa, rheumatism, itd ..

 

 

Oksidativni stres je na neki način, rađanje organizma, koja se jača sa godinama. Ova teorija, truuto
ima najviše vrijodostancije između 3 teorije koja medicinska struja razmatra za objavljivanje
starenja fenomena.
Ova ideja, i ako je prilično stara, predaje studentima medicinu tek tek dvadeset godina. Odatle i
manjak poznavanja ove teorije iz zemlje šire javnosti.
Pomenuo je ion da je oksidativni stres desetostruči kod viših atleta, koji
pređe do preokrega, loše osposobljavanje i ukidanje performansi.

Gde se proizvodi? U Francusku Na temelju koje istraživačke radove? Još 18 godina istraživanja rade ruski kuantum medicine

Koliko je podizan?


Oligosan je dobio certifikat Evropske komisije "medicinski CE" i odobrenje američke FDA (
Američka federalna agencija za hranu i lekove)
Kako se vrši merenje? Zahvaljujući spektrofotometru, t. rezonantnim biofotopičkim lamerom, koji vrši merenje 4 tačke epitemije mišićnih dugova. Vrijeme imam preciznu sliku o kojoj se dešava u tkivu, na ćelijskom nivou, a ne u telesnom poreklu, koji je veo neobavezno i tim meniju. Šaka je rano vaskularnih delova tela i onih koji su bili epilepsijom ćelija su nesporno idealno tkivo. perfektno prilaganje spektrofotometrijskim merenjem, jer je dobro izvršava globalnu rezervnu organu, kao i stepen inoksikacije toksičnom metilima.

 

 

Tkivo je lako za testiranje, eregove ćelije imaju
mogućnost da reaguju vibrating na frekventnim stimulusima sertrofofometrije. Jaka prednost je da
NEOSTOSTI I VIČKOVI mjesecki pređe koji su njihovi nivoi u krvima postaju anomana.
Po kom principu funkcioniše spektrofotometrija? I ako ovaj metod nije nova (otkrivena je 1930. godine), i donela je Nobelovu nagradu, to je revolucionarna metoda dentalnih analiza za svrhu koje su koristile. Njen princip funkcioniranja: svaki hemijski element apsorbuje, emituju i reflektuje svetlost u odreennom rasponu talasne dužine. Što je veća koncentracija uzorka, veće apsorbuje svetlost, u graničnom proporcionalnom sa zakonima BeerLambert.

 


U praksi, Oligoscan omogućava detekciju i kantifikaciju različitih tipova hemijskih elementa prisutnih
u velikom organskom tkivima. Koristiti emitovanje resonantnih frekvencija svako testiranog hemijskog elementa
(minerala, oligelemenata ili toksičnih metala).
Ko radi analize? Komponenta frekvencija je sigurna analiza, u jednom medicinskom-naučnom centru, koji je prevezao preko Interneta, preko programa koji dodeljuje numeričke izraze u odnosu na novu talasnu dužinu. Tako su, elementi koji reemituju, identifikuju i kuantifikuju. Pomena centrala nam Nedostaci drugih testova u poređenju sa spektrofotometrijskim testom Oligosan:

 

 

• Testiranje krvi: pokazuje samo onaj koji je kružio u tabeli, i samo kod trufa testiranja.
Slabo korist od srca ima tendenciju da održi ravnopravu (što se zove "homeostaza") različitih
mineralnih materija. Potpuno bezkozno za ispitivanje toksičnih metala koji se izlaže isključivo u ćelija.
• Tretiranje urine: pokazuje samo ono što telo izlazi u odreenim trenutkom, a to nas
zanima.
• Ispitivanje kože: pre svega zavisi od zagađenih atmosfera i toga što postavlja kosu.
U kojemu medicini koristi test Oligosan? Radi se o novom licu lekova, PREVENTIVA i PREDIKCIJA. Višesmo u sadašnjoj medicini koja se bavi reakcijom većeg broja bolesti. Aktuelna medicina čeka da se čovek razboli, a nihovi


potom leči pomaže leku koji ima svoje kontraindikacije i nus pojavljivanja. Dakle sa ovime testom prelazimo iz
savremene "tokoško-molekularne" medicine, i idealno ka "orto-molekularnom" medicini.
Šta je bilo ako je jedan ili više rezultat testa negativan? Trebaju zvanično propisati dodatak. nadoknaditi nedostatke koje su se primenjivale za jedno ili više olimpijene ili minerale. Korekcijum, medicinski propisan, pojedinačno i specifično za pacijenta, ne uzimajući komercijalnu mešavinu vitamina i minerala koji ne odgovara, u suštini, nikome. Koje suplemente prepisati? Specijalna linija suplementa Pihosens ​​pojedinačnih oligomerina i minerala je osmišljena test, sa namerom da se nadopunjuju precizno nedostupni elementi. Efikasni suger nadoknadjuju samo ono što treba. Da li je ovaj revolucionarni test već predstavljen svedski zdravstveni vrt? Da, test je predstavio Prof.Dr. Kapet na Svetskom Kongresu Antiaging Medicina u Monaku, bio sam i jako je zabranjen između 3500 lekara širom svijeta. Nark taga, dr. Capt je pozvan da prezentuje Oligosan aparat i medju ispitivanja na Evropskom Kongresu Antiaging Medicina u Parizu. UKRATKO ovaj test je revolucionaran, inoviran, brz, precizan, podizan, neinvazivan (bezbolan).