Oct. 21, 2018

Dijagnostika

ОКСИДАТИВНИ СТРЕС

Припремио проф.др. КАПИТ (ВРЕМЕ ПРОЦЕДУРЕ ЗА МАЊЕ ОД ЈЕДНОГ МИНУТА )
УРЕЂАЈ ЗА ИНСТАНТНО МЕРЕЊЕ МЕДИЦИНСКИХ ПАРАМЕТАРА "ОЛИГОСЦАН"

Шта се Мери? • 20 олигемелената, металоида и најважнијих минерала • 14 токсичних метала најнапреднијих тела • 14 медицинских параметара, најважнијих за прављење прелиминарних поступака здравља Ме преостале преостале, уреје Мери 2 најжваније параметре: 2 / прецизан процеса "антикоактивна одбрана" Можда је направљена 2 различита теста: 1 / појединачни тест који оцењује следећи параметар:

2 / комплетан тест који садржи количину олимпијског минералног материјала, појединачно од 14 токсичних
метала и 14 медицинских параметара.
Зашто мерити оксидован стрес? Олигосан, сем молекуларних мјера и мјерења токсичних метала, информације о колицини оксидативног стресе теста особине. Све медицинске студије су доказале да су непокретне, непокретне, основане за 200 различитих болести, које су и прекривени: карциноми, кардио-вакларне болести, као и неуродегенеративне способности, аутомимунима, процесне, информинске, пуле Боље, диабетес, артхроса , реуматим, итд.

Оксидативни стрес је на неки начин, рађање организма, која се јача са годинама. Ова теорија, трууто
има највише вријодостанције између 3 теорије која медицинска струја разматра за објављивање
старења феномена.
Ова идеја, ако је прилично стара, предаје студентима медицину тек тек двадесет година. Одатле и
мањак познавања ове теорије из земље шире јавности.
Поменуо је ион да је оксидативни стрес десетостручи код виших атлета, који
пређе до преокрега, лоше оспособљавање и укидање перформанси.

Где се производи? У Француску На основу које истраживачке радове? Још 18 година истраживања раде руски куантум медицине

Колико је подизан?

Олигосан је добио цертификат Европске комисије "медицински ЦЕ" и одобрење
америчких ФДА ( Америчка федерална агенција за храну и лекове)
Како се врши мерење? Захваљујући спектрофотометру, т. резонантним биофотопичким ламером, који врши мерење 4 тачке епитемије мишићних дугова. Вријеме имам прецизну слику о којој се дешава у ткиву, на ћелијском нивоу, а не у телесном пореклу, који је вео необавезно и тим менију. Шака је рано васкуларних делова тела и оних који су били епилепсијом ћелије су неспорно идеално ткиво. перфектно прилагање спектрофотометријским мерењем, јер је добро извршава глобални резервни орган, као и степен иноксикације токсичном метилима.

Ткиво је лако за тестирање, ерегове ћелије имају
могућност да реагују вибрацијом на фреквентни стимулус сертрофофометрије. Јака предност је да
НЕОСТОСТИ И ВИЧКОВИ мјесецни пређе који су њихови нивои у крвима постају аномана.
По ком принципу функционише спектрофотометрија? И ако овај метод није нова (откривена је 1930. године), и донела је Нобелову награду, да је револуционарна метода денталних анализа за сврху које су користиле. Њен принцип функционирања: сваки хемијски елемент апсорбује, емитују и рефлектује светлост у одреенном распону таласне дужине. Што је већа концентрација узорка, већа апсорбује светлост, у граничном пропорционалном са законима БеерЛамберт.

У пракси, Олигосцан омогућава детекцију и кантификацију различитих типова хемијских елемената присутних
у великом органском ткиву. Користити емитовање ресонантних фреквенција сваког тестираног хемијског елемента
(минерала, олигелемената или токсичних метала).
Ко ради анализ? Компонента фреквенција је сигурна анализа, у једном медицинском-научном центру, који је превезао преко Интернете, преко програма који додељује нумеричке изразе у односу на нову таласну дужину. Тако су, елементи који реемитују, идентификују и куантификују. Помена централа у Недостаци других тестова у поређењу са спектрофотометријским тестом Олигосан:

• Тестирање крви: показује само онај који је кружио у табели, и само код труфа тестирања.
Слабо корист од срца има тенденцију да одржи равноправу (што се зове "хомеостаза") различитих
минералних материја. Потпуно безкозно за испитивање токсичних метала који се излаже искључиво у ћелије.
• Третирање урина: показује само оно што тело излази у одрееним тренутку, а то нас
занима.
• Испитивање коже: прије свега зависи од загађених атмосфера и тога што поставља косу.
У којему медицини користи тест Олигосан? Ради се о новом лицу лекова, ПРЕВЕНТИВА и ПРЕДИКЦИЈА. Вишесмо у садашњој медицини која се бави реакцији већег броја болести. Актуелна медицина чека да се човек разболи, а нихови потом лечи помаже леку који има своје контраиндикације и нус појављивања. Дакле, овиме тестом прелазимо из 

савремене "токошко-молекуларне" медицине, и идеално ка "орто-молекуларном" медицини.
Шта је било ако је један или више резултата теста негативан? Требају званично прописати додатак. надокнадити недостатке које су примењивале за једно или више олимпијене или минерале. Корекцијум, медицински прописан, појединачно и специфично за пацијента, не узимајући комерцијалну мешавину витамина и минерала који не одговара, у суштини, никоме. Које суплементе преписати? Специјална линија суплемента Пихосенс ​​појединачних олигомерина и минерала је осмишљена тестом, са називом да се надопуњују прецизно недоступни елементи. Ефикасни сугер надокнадјују само оно што треба. Да ли је овај револуционарни тест већ представио сведски здравствени врт? Да, тест је представио Проф.Др. Кипет на Светском Конгресу Антианзинг Медицина у Монаку, био сам и ја забавио између 3500 лекара широких жена. Нарк Тага, др. Цапт је позван да представи Олигосан апарат и медију испитивања на Европском Конгресу Антиагинг Медицина у Парису. УКРАТКО је тест је револуционан, иновативан, брз, прецизан, подизан, невинзиван (безболан).