Блог: Композитна арматура и Финансијска независност

Jun. 1, 2019

НОВО НА НАШЕМ ТРЖИШТУ!

             КОМПОЗИТНА АРМАТУРА

Компанија '' Ростов композит '' из Русије очистила је сарадњу са последњим пројектом ЗЛАТЕКС-СРБ за Србију, југоисточну Европу, Африку и Азију.

Ниједан други материал није тако разноврстан у свом опсегу примене, а да уједно задовољава све захтеве и одрживост градње.
Овај материал је знатно супериорнији од челика, а јефтиниј је у просеку за око 30%. Арматура је пречника од 4-32мм.
Велике предности композитне арматуре:
Отпорност;
-висока отпорност на корозију и агредсивне средине која спречава ‘’труљење’’ арматуре;
-Отпорност на високе и ниске Пх вредности, јоне хлорида, ширење бактерија;
-Висока отпорност на температурне екстреме, што је погодно за аеродроме, путеве и друго….;
-Појачана отпорност (флексибилност) носећих зидова на сеизмичке активности;
-Чвршћа и јача је од челика;
-Постојаности: висока вредност затезне чврстоће (1100 Мпа). Рок експлоатације у бетону од 100 година;
-Вишестрко је лакша по дужном метро и заузима мање простора при складиштењу;
-Непроводљивост радио и магнетних таласа као и електрицитета, топлоте и хладноће;
-Арматуре је потпуно нетоксична:

 

Mar. 15, 2019

КАКО ПОСТИЋИ ФИНАНСИЈСКУ НЕЗАВИСНОСТ

 

- ПОШТОВАТИ ПРАВИЛО  КОРАК ПО КОРАК ;

- СА УЛОЖЕНИХ 1200 ДИНАРА ОТВАРАТЕ СВОЈУ ПОЗИЦИЈУ У МАТИКС-У. 

   Новост:

Организован је мини једнодневни семинар 09.јуна 2019.год. у СОКО БАЊИ за чланове ДТМ клуба и свако сарадник који буде присуствовао семинару добија на поклон ВАУЧЕР  у вредности од 5000 динара.

Нови сарадник када у првој недељи свог уклјученја, уклјучи својих 5 сарадника, добија на поклон ВАУЧЕР у вредности 3000 дин.

  

- ПРУЖАЈУЋИ ПОМОЋ СВОЈИМ ПРИЈАТЕЉИМА ИЗ ПРВЕ ЛИНИЈЕ ДА И ОНИ ТО ИСТО УРАДЕ, У ДРУГОЈ ЛИНИЈИ ВЕЋ ИМАТЕ НОВИХ 25 САРАДНИКА И ОСТВАРУЈЕТЕ ДОДАТНУ ЗАРАДУ ОД 2500 ДИНАРА И НАГРАДНО ВИКЕНД ПУТОВАЊЕ У ПОРТОРОЖ ИЛИ ДОДЕЛА 250 ЕВРА ЗА ОСВАЈАЊЕ МЕСТА У ''К.У.П'' ЗА ИСПЛАТУ  ВРЕДНОСТИ 12.000 ЕВРА. 

- КАДА САРАДНИЦИ ИЗ ДРУГЕ ЛИНИЈЕ УКЉУЧЕ ПО СВОЈИХ 5 САРАДНИКА, ВИ ВЕЋ У ТРЕЋОЈ ЛИНИЈ ИМАТЕ НОВИХ 125 САРАДНИКА И ОСТВАРИЛИ СТЕ ЗАРАДУ ОД 37.500 ДИНАРА;

- КАДА СЕ У ЧЕТВРТОЈ ЛИНИЈИ ПОПУНЕ СВА ПОЉА, ВИ У СТРУКТУРИ ИМАТЕ НОВИХ 625 САРАДНИКА И ОСТВАРИЛИ СТЕ:

       1.   УСЛОВ ЗА ДОБИЈАЊЕ МЕСЕЧНЕ ЗАРАДЕ У ИЗНОСУ ОД 234.000 ДИНАРА;

       2. Када испуните матрикс сва поља у четвртој дубини, обрачун се мења уместо 300 динара на 400 динара и укупан месечни износ зараде износи 312000 динара.

                                                                                                         

АЛИ ТО НИЈЕ СВЕ, ТО ЈЕ ТЕК ПОЧЕТАК ЗА ОСТВАРЕЊЕ ПОТПУНЕ ФИНАНСИЈСКЕ НЕЗАВИСНОСТИ, А НА КОЈИ НАЧИН, ПА  СЛЕДИ КАДА УРАДИТЕ ПРЕТХОДНО.ЗВУЧИ НЕВЕРОВАТНО, АЛИ ЈЕ ИСТИНИТО ЈЕР ОВДЕ НИКО НЕ МОЖЕ ДА ИЗГУБИ.

КОЈОМ БРЗИНОМ ЋЕТЕ ОВО УРАДИТИ ЗАВИСИ ОД ВАШИХ  ЦИЉЕВА   КОЈЕ СЕБИ ПОСТАВИТЕ.

ИЗ ПОСТОЈЕЋЕ ЗАРАДЕ РЕИНВЕСТИРАТЕ 250 ЕВРА (ИЛИ СТЕ ВЕЋ ОСТВАРИЛИ УМЕСТО ВИКЕНД ПУТОВАЊА), У НОВУ ТАБЕЛУ ''К.У.П'' (КАСА УЗАЈАМНЕ ПОМОЋИ). ЗА ПРЕГЛЕД ПАУЕР ПОИНТ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОБРАТИТЕ СЕ НА ТЕЛ. 658114761 ДА ВАМ ПРОСЛЕДИМ НА ВИБЕР ИЛИ МЕИЛ. 

И ТО НИЈЕ СВЕ ЈЕР КАДА ЗАРАДИТЕ 12.000 ЕВРА, ТАДА АКО ЖЕЛИТЕ, РЕИНВЕСТИРАТЕ 6.000 ЕВРА У НОВИ КУП И ПО ИСТОМ ПРИНЦИПУ ОСТВАРУЈЕТЕ НОВУ ДОБИТ, НАРАВНО ЈЕДНОКРАТНО БЕЗ ВРАЋАЊА, У ИЗНОСУ ОД 48.000 ЕВРА.

Ако одлучите да се прикључите када укуцате  ввв.дтмтраве.рс   отвориће се страница и кликом на  Пријави се   отвориће се рубрика  Региструјте се и попуните своје податке. У предпоследњем реду где пише  ИД упишите овај број: ИД: 1225   или ИД: 1210 и аутоматски ће иза изаћи моје име и презиме као спонзор. Ако ви неком шалјете овде упишите свој ИД број уместо мог, јер ће се пријатељ укључити на вас.

Ви ћете поново кликнути на  Пријављивање   и треба у првом реду да унесете свој  Корисничко име , а у другом реду своју лозинку . Отворите своју виртуелну канцеларију и добићете ваш ИД број и ваш  линк   који ће вам омогућити слање  својим пријатељима.

Ово је тимски рад и не можемо једни без других испомажући се. Циљ је да сваки учесник дође на прво место за исплату бонуса од:  500 евра,    12.000 евра      и наравно 48.000 евра.

Испуњењем Матрикс-а комплетно са четвртом дубином, горе је поменуто, остварили сте месечни зараду у износу од 234.000 дин. Или (2.000 евра).

Поред финансијское независности овде је могућност упознавања много људи, дружења,  путовања и много тога ...

ЗАКЉУЧАК: СА УЛОЖЕНИХ 1.200 ДИНАРА (10 ЕВРА) МОЖЕТЕ СВЕ ОВО ОСТВАРИТИТ АКО ТО НАВАВНО ЖЕЛИТЕ. КАО ШТО ВИДИТЕ НИСУ ВАМ ПОТРЕБНИ СКУПИ КРЕДИТИ ЗА ОТПЛАТУ ПОСТОЈЕЈИХ ДУГОВА ИЛИ КУПОВИНУ НЕКРЕТНИНА ИЛИ СЛИЧНО.

НЕ ПРОПУСТИТЕ ОВУ ЈЕДИНСТВЕНУ ШАНСУ, ПРИЈАТЕЉСКИ САВЕТ, АКО НЕ СА ВАМА, ЈА ЋУ ЗАСИГУРНО УРАДИТИ СА НЕКИМ ДРУГИМА ТКО МИ ПОВЕРУЈЕ. 

НО ИМАК БИХ ВОЛЕО ДА ТО БУДЕТЕ ВИ, ЗАТО ВАМА ПРВИ И ШАЈЕМ ОВАЈ  МАТЕРИЈАЛ.

СА СЕЋОМ !!!

 

Jan. 24, 2019

 

Соларни концентратор 

Поштовани инвеститори, 

Обрамам вам се као заступник уређања Соларни концентратор, аутор и власник патенте Станка Ковачевића из Србије. Потпуно функционалан прототип се поставља у државном научно-истраживачком институту Михајло Пупин, Београд (хттп: //ввв.пупин.рс/ен), доступан приступ свим заинтересованима. Патент је донио прву награду УН центра за иновације, провјеру и технолошку решење 2016. године. 

Тражимо инвеститора која је спремна да подржи индустријску производњу и дистрибуцију уређаја. Уз улагање од 200.000 ЕУР, инвеститори ће бити понуђени од стране патентних права или ће их добити од производње и уградње свих будућих уређаја. Инвестиција обухвата развој и развој уређаја као и потврду његове особине. 

Опис уређаја 

Соларни концентратор је уређај за искоришћавање сунчеве енергије и њено претварање у топлотну и електричну енергију. Предвиђено је 6 основних типова примене: 

грејање
хлађење
производња електричне енергије
акумулирање електричне енергије и њена искориштеност преко 95%
пречишћавање отпадних вода
дестилација морске воде 

Намењен је за индустријску примену. Очекивани рок повраћаја инвестиције је 4-5 година. 

Предности 

Уређај има више предности у односу на све познате сродне производе у свету, пре свега: 

Двострано одбијање сунчевих ваздуха
Висока Ефикасност (искоришћеност Преко 95%)
топлотни пријемник-претварач у виду кугле Има фиксан полозај Стат средишњем стубу
Висока стабилност
50% Јефтинији од свих сродних продукта у Европи
Прототип 

Потпуно функционалан прототип пречника 1 метра је изложен у институту Михајло Пупин у Београду, Србија. Испробан је у новембру 2014 године, током зимског периода у Србији Са 1 литром воде у топлотном пријемнику-претварачу постигнут је одржавање температуре од 95 Ц током 7 минута. У областима света са више сунчаних дана годишње, уређај пречника 8 метара би могао произвести 160-200 КВ топлотне енергије. 

Прототип из Института Михајло Пупин се може користити за демонстрацију. Позивам ваше струњаче да се лично уведу у преданости система. Надам се да би се тако уверили у исплати улагања у пројекат. 

ПОЗИВАМО ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ПАРТНЕРЕ НА РАЗГОРУ О УСЛОВИМА ЗАЈЕДНИЧКОГ УЛАГАЊА 

Срдачан поздрав, 

Раде Драгојевић

 

драгојевиц.раде@гмаил.цом 

 

 

Oct. 21, 2018

ОКСИДАТИВНИ СТРЕС

Припремио проф.др. КАПИТ (ВРЕМЕ ПРОЦЕДУРЕ ЗА МАЊЕ ОД ЈЕДНОГ МИНУТА )
УРЕЂАЈ ЗА ИНСТАНТНО МЕРЕЊЕ МЕДИЦИНСКИХ ПАРАМЕТАРА "ОЛИГОСЦАН"

Шта се Мери? • 20 олигемелената, металоида и најважнијих минерала • 14 токсичних метала најнапреднијих тела • 14 медицинских параметара, најважнијих за прављење прелиминарних поступака здравља Ме преостале преостале, уреје Мери 2 најжваније параметре: 2 / прецизан процеса "антикоактивна одбрана" Можда је направљена 2 различита теста: 1 / појединачни тест који оцењује следећи параметар:

2 / комплетан тест који садржи количину олимпијског минералног материјала, појединачно од 14 токсичних
метала и 14 медицинских параметара.
Зашто мерити оксидован стрес? Олигосан, сем молекуларних мјера и мјерења токсичних метала, информације о колицини оксидативног стресе теста особине. Све медицинске студије су доказале да су непокретне, непокретне, основане за 200 различитих болести, које су и прекривени: карциноми, кардио-вакларне болести, као и неуродегенеративне способности, аутомимунима, процесне, информинске, пуле Боље, диабетес, артхроса , реуматим, итд.

Оксидативни стрес је на неки начин, рађање организма, која се јача са годинама. Ова теорија, трууто
има највише вријодостанције између 3 теорије која медицинска струја разматра за објављивање
старења феномена.
Ова идеја, ако је прилично стара, предаје студентима медицину тек тек двадесет година. Одатле и
мањак познавања ове теорије из земље шире јавности.
Поменуо је ион да је оксидативни стрес десетостручи код виших атлета, који
пређе до преокрега, лоше оспособљавање и укидање перформанси.

Где се производи? У Француску На основу које истраживачке радове? Још 18 година истраживања раде руски куантум медицине

Колико је подизан?

Олигосан је добио цертификат Европске комисије "медицински ЦЕ" и одобрење
америчких ФДА ( Америчка федерална агенција за храну и лекове)
Како се врши мерење? Захваљујући спектрофотометру, т. резонантним биофотопичким ламером, који врши мерење 4 тачке епитемије мишићних дугова. Вријеме имам прецизну слику о којој се дешава у ткиву, на ћелијском нивоу, а не у телесном пореклу, који је вео необавезно и тим менију. Шака је рано васкуларних делова тела и оних који су били епилепсијом ћелије су неспорно идеално ткиво. перфектно прилагање спектрофотометријским мерењем, јер је добро извршава глобални резервни орган, као и степен иноксикације токсичном метилима.

Ткиво је лако за тестирање, ерегове ћелије имају
могућност да реагују вибрацијом на фреквентни стимулус сертрофофометрије. Јака предност је да
НЕОСТОСТИ И ВИЧКОВИ мјесецни пређе који су њихови нивои у крвима постају аномана.
По ком принципу функционише спектрофотометрија? И ако овај метод није нова (откривена је 1930. године), и донела је Нобелову награду, да је револуционарна метода денталних анализа за сврху које су користиле. Њен принцип функционирања: сваки хемијски елемент апсорбује, емитују и рефлектује светлост у одреенном распону таласне дужине. Што је већа концентрација узорка, већа апсорбује светлост, у граничном пропорционалном са законима БеерЛамберт.

У пракси, Олигосцан омогућава детекцију и кантификацију различитих типова хемијских елемената присутних
у великом органском ткиву. Користити емитовање ресонантних фреквенција сваког тестираног хемијског елемента
(минерала, олигелемената или токсичних метала).
Ко ради анализ? Компонента фреквенција је сигурна анализа, у једном медицинском-научном центру, који је превезао преко Интернете, преко програма који додељује нумеричке изразе у односу на нову таласну дужину. Тако су, елементи који реемитују, идентификују и куантификују. Помена централа у Недостаци других тестова у поређењу са спектрофотометријским тестом Олигосан:

• Тестирање крви: показује само онај који је кружио у табели, и само код труфа тестирања.
Слабо корист од срца има тенденцију да одржи равноправу (што се зове "хомеостаза") различитих
минералних материја. Потпуно безкозно за испитивање токсичних метала који се излаже искључиво у ћелије.
• Третирање урина: показује само оно што тело излази у одрееним тренутку, а то нас
занима.
• Испитивање коже: прије свега зависи од загађених атмосфера и тога што поставља косу.
У којему медицини користи тест Олигосан? Ради се о новом лицу лекова, ПРЕВЕНТИВА и ПРЕДИКЦИЈА. Вишесмо у садашњој медицини која се бави реакцији већег броја болести. Актуелна медицина чека да се човек разболи, а нихови потом лечи помаже леку који има своје контраиндикације и нус појављивања. Дакле, овиме тестом прелазимо из 

савремене "токошко-молекуларне" медицине, и идеално ка "орто-молекуларном" медицини.
Шта је било ако је један или више резултата теста негативан? Требају званично прописати додатак. надокнадити недостатке које су примењивале за једно или више олимпијене или минерале. Корекцијум, медицински прописан, појединачно и специфично за пацијента, не узимајући комерцијалну мешавину витамина и минерала који не одговара, у суштини, никоме. Које суплементе преписати? Специјална линија суплемента Пихосенс ​​појединачних олигомерина и минерала је осмишљена тестом, са називом да се надопуњују прецизно недоступни елементи. Ефикасни сугер надокнадјују само оно што треба. Да ли је овај револуционарни тест већ представио сведски здравствени врт? Да, тест је представио Проф.Др. Кипет на Светском Конгресу Антианзинг Медицина у Монаку, био сам и ја забавио између 3500 лекара широких жена. Нарк Тага, др. Цапт је позван да представи Олигосан апарат и медију испитивања на Европском Конгресу Антиагинг Медицина у Парису. УКРАТКО је тест је револуционан, иновативан, брз, прецизан, подизан, невинзиван (безболан).