VAŽNA INFORMACIJA

Najavljujem u okviru programa prevencije i zaštite zdravlja

novu kolekciju SUPLEMENATA.

Početak distribucije biće uskoro objavljen, ovu priliku nebi trebalo da propustite.

 

 

POŠTOVANI PRIJATELJI,

NEŠTO NOVO I VEOMA ZNAČAJNO !!!

KARDIOBEL I DIJABEL  - po porudžbini

Dva prirodna preparata koriste se u prevenciji.

Kardiobel , namjenen zdravlju kardiovaskularnog sistema. To je dietetički proizvod-dodatak ishrani pojedinačne kombinacije vitamina, mineralnih i herbalnih sastojaka 5 u 1.

Diabel 5 u 1, blagotvorno deluje na: srce, krvne sudove, oči, mozak, pankreas, bubrege ... sve vitalne organe. Ublažava komplikacije koje izazivaju dijabetes, kardiovaskularne i druge bolesti. Naučne studije i mnogi zadovoljni korisnici potvrđuju dobrobit Dejbele

Oba preparata dovoljno je uzimati ujutro i najviše pola sat nakon jelava po jednu kapsulu.

  

 

100% ORGANSKA MLADA JEČMENA TRAVA U KAPSULAMA  - po porudžbini

 

Super hrana,alkalizuje telo,popravlja krvnu sliku,uništava bakterije i maligne ćelije.Prema istraživanjima obavljenim na uzorku od 150 vrsta biljaka iz celog sveta ječmena trava se pokazala kao NAJBOGATIJI IZVOR HRANE sa skoro idealnim balansom hranljivih sastojaka u jednom izvoru.

Može se reći da je kompletna hrana jer kao takva može održati život kao jedini izvor hrane.

Izdanak zelene ječmene trave ima četiri jedinstvene funkcije:
•     vodeća je hrana po alkalnosti
•     kompletna je hrana
•     poznata je još i kao zelena krv
•     promoviše zaceljivanje rana

Mlada ječmena trava smanjuje holesterol,visok krvni pritisak,rizik od izohemičkog udara, povećava izdržljivost i energiju, blagotvorna je kod alergija,bolesti želuca i creva, bolesti bubrega i srca,oboljenja grla,usta i desni,ždrela i sinusa,organa za varenje i disanje,organizmu pruža zaštitu od štetnog dejstva radijacije.Zahvaljujući retkom enzimu SOD ( superoksid dizmutaze) ekstrakt mladog ječma popravlja oštećene DNA ćelije,ima antiupalno i antibakterijsko dejstvo, neutralizuje pesticide i konzervanse u hrani,prečišćava vodu od fluora i drugih otrovnih supstanci, pojačava pamćenje i jasnoću razmišljanja,otklanja kožne probleme,opstipaciju, sprečava formiranje žučnog kamena,promoviše razvoj korisnih bakterija u  crevima,usporava starenje,zalečuje želudačni čir,pojačava otpornost zuba,kose,noktiju,jača imuni sistem,koristi se za prevenciju i u uslovima postojanja karcinoma.Jedna čajna kašičica mlade ječmene trave ima potpuno hranljivu vrednost kao 2 - 3 porcije presnog,organski gajenog povrća.

Zbog savremene pogrešne ishrane,telo vrlo lako postaje kiselo,a kisela sredina izuzetno pogoduje svim bolestima uključujući bolest zglobova i kostiju. Mlada ječmena trava odličan je način da se suprotstavite kiselom stanju i povratite pH ravnotežu koja će onemogućiti opstanak i dalji razvoj svih degenerativnih bolesti dok ćete se pri tom osećati poletnije, raspoloženije i sa daleko više energije.Izdanak ječmene trave ima 30 puta jaču koncentraciju od soka sveže ječmene trave i otprilike 6 puta jaču koncentraciju od sušenog praha mlevene ječmene trave. Superiorni izvor proteina snabdeva nas aminokiselinama u razmerama koje se smatraju idealnim za ljude.Takođe je bogat izvor esencijalnih hranljivih materija, enzima, hlorofila, vitamina, antioksidanata. Od ukupno 102 minerala koja postoje u prirodi,mlada ječmena trava sadrži čak 92.Izdanak ječmene trave ima mnoge dobrobiti za zdravlje – izvanredan je izvor beta karotina, folne kiseline, vitamina K, gvožđa, kalcijuma, lako razloživog proteina, vitamina C, i mnogih vitamina B uključujući i vitamin B12.

Ječmena trava je godinama koriscena kao izvor osveženja i prirodni izvor energije,zatim,kao efikasan agens protiv starenja, upala, za regeneraciju i terapiju oporavka ćelija, zbog bogatog sadržaja hlorofila za detoksikaciju celog organizma, zbog svoje hemijske strukture slične hemoglobinu za izgradnju krvi, zbog prisustva obilja enzima i visoko kompleksnih proteina ( 30-37% ) koji pokreću metaboličke aktivnosti u telu koristi se za jačanje imuniteta, bolju cirkulaciju i detoksikaciju, bolje varenje, smanjenje upalnih procesa, podmlađivanje, ...i upotrebljava se u svim razvijenijim klinikama u svetu.Izdanak ječmene trave obezbeđuje iskoristljivost hranljivih materija jer sadrže lako bio-raspoložive hranljive sastojke. 

Ova  super hrana bogata je mineralima,vitaminima i aminokiselinama koji su potrebni za popravku i regeneraciju ćelija kao i za proizvodnju energije,antioksidantima – Lutonarin, Saponarin, SOD-om koji održava zdrav kiselo bazni balans tela, enzimima- Citohrom Oksidaze zalužnim za održanje zdrave telesne težine, organskim natrijumom koji je važan kod gihta, artritisa i gastritisa,prekursorom hormona rasta moćnog antiejdž oružja,flavinoidom 2-0-GIV koji smiruje upale i alergije, supstancom B4D1 koja brzo popravlja DNA, hlorofil jakim detoksikatorom koji obnavlja zdravlje,izgrađuje krv,poboljšava memoriju,čisti krv,jača imuni sistem...

Zašto je izdanak ječmene trave superiorniji od mlevene sušene ječmene trave?

Mnoge amino kiseline,blokovi za izgradnju proteina,i bezbrojni enzimi nalaze se u izdanku  ječmene trave.
Mlada  ječmena trava  ima 30 puta jaču koncentraciju od soka sveže ječmene trave,a 6 puta jaču koncentraciju od mlevene ječmene trave u prahu

Dejstvo mlade ječmene trave: 
    . Zalečenje gastritisa,želudačnih čireva
•     Koristi se kod anemije, artritisa, alergija
•     Pomaže u prevenciji i kod postojanja karcinoma
•     Snižava seruma holesterola, čisti krvne sudove
•     Podstiče rad, zdravlje i regularnost creva
•     Koristi trudnim ženama i ženama koje doje
•     Pomaže u zaštiti i detoksikaciji od radijacije u telu
•     Alkalni je podsticaj za čišćenje i  regeneraciju svih vitalnih organa

Uputstvo za upotrebu:3x3 cps pola sata pre obroka(bočica-168 kapsula).Ne uzimati sa toplim napicima pošto će toplota neutralisati aktivne enzime. 
Pakovanje dobro zatvoriti i držati na suvom i hladnom mestu.Na početku uzimati u smanjenim količinama od 1 cps 2x dnevno(ujutro I uveče,minimum pola sata pre jela) i postepeno povećavati doze po svom nahođenju.Još jedan razlog za uzimanje smanjene količine na početku je redukcija detoksikacije  koja uglavnom nastaje kada ćelije počnu da funkcionišu življe i aktivnije,zbog iznenadne indukcije dragocenih hranljivih materija koje su im nedostajale. Na primer,otpočinjanje sa 1 cps 2x na dan i onda postepeno povećavanje doze može smanjiti stepen nelagodnosti ili drugu vrstu detoksikacije kao napr. prehladu,ili blagi oblik simptoma sličnih gripu,blage bolove u glavi,povratak na kratko starih poremećaja koji lagano prestaju jer se izbacuju iz sistema, a ponekad i nesanicu.Svi ovi simptomi  su privremeni i deo normalnog odgovora na detoksikaciju.Otprilike svaka peta osoba ima brzu i jaku detoksikaciju jedne ili druge vrste ( čak i osećaj mučnine).Ponekad  morate proći kroz vrata neprijatnosti na putu do oslobađanja od zdravstvene tegobe,boljeg zdravlja.Ozbiljno bolesnim osobama (koje imaju kancer) predlaže se postepeno uzimanje i lagano povećavanje do pune doze. Ova uputstva se odnose na svu super hranu, ustvari na sve terapije koje uključuju ishranu ukoliko želite da budu efikasne.                                                                                                                      (analiza I objasnjenje farmaceuta) 

MLADA JECMENA TRAVA

Mlada ječmena trava se konzumira kao super hrana.Sadrži mnogo hlorofila, koji važi za odličnog čistača krvi, koji vam istovremeno popravlja krvnu sliku, pomaže da povećate nivo hemoglobina tako da crvena krvna zrnca mogu da snabdevaju naše ćelije sa više kiseonika.Kako destruktivne bakterije ne mogu da opstaju u prisutvu kiseonika, mlada ječmena trava igra važnu ulogu u zaštiti organizma od opakih bolesti poput raka. Uz to sadrži mnoštvo moćnih antioksidanata, koji se bore protiv mnogih bolesti.

Problemi sa holesterolom                                                                         

 Za sve one koji žele da smanje loš holesterol, ječmena trava je hrana broj 1. Istraživanja su pokazala da već za 21 dan korišćenja mlade ječmene trave (uz zdravu ishranu) značajno snižavate loš holesterol.

Loš holesterol se nakuplja na zidovima naših krvnih sudova i ako ga ignorišemo može dovesti do raznih srčanih bolesti. Zato jedenjem mlade ječmene trave svakako poboljšavate vaše celokupno kardiovaskularno zdravlje.

Probava

Od mlade ječmene trave koristi imaju i oni sa lošijom probavom. Naime, ovaj zeleni plod prirode sadrži i mnoštvo važni probavnih enzima. Dugoročnom konzumacijom mlade ječmene trave ublažavate simptome refluksne bolesti, celijakije i drugih probavnih problema. Tu se njena moćna dejstva ne zaustavljaju – puna je zdravih vlakana, čisti debelo crevo od toksina i održava vaše telo zdravim.

Zdravstveni benefiti od primene 100% organske mlade ječmene trave u prahu

Ova ječmena trava je mladi izdanak biljke ječma koji je po sastavu mnogo bliži povrću nego žitaricama. Pored velikog bogatstva vitamina i minerala, posebno je značajna zbog sadržaja vrednih enzima, kao i kofaktorima i sinergističkim komponentama. Ona time sadrži stotine poznatih i verovatno stotine komponenti koji je još nisu otkrivene, i koje samim tim ne mogu biti izolovane niti sintetizovane za vitaminske/mineralne suplemente.

Kada se uzima prirodna koncentrovana hrana kao što je hladno sušena mlada ječmena trava, organizam prepoznaje komponente te hrane,lako asimiluje ono što mu je potrebno.Ovo se zove selektivna apsorpcija. Kada se sa druge strane u organizam unose vitaminski ili mineralni suplementi, koji se proizvode iz frakcionisanih, izolovanih ili sintetičkih izvora, organizam je prinuđen da se izbori sa ovim nekompletnim supstancama, time stvarajući potencijalno okruženje za poremećaj biohemijskog balansa i toksičnost.Trava mladog ječma je specifična po tome što sadrži sve vitamine, minerali i proteine koji su potrebni za ljudsku ishranu. Dodatno sadrži hlorofil. 
Dalje,izuzetno je bogata organskim natrijumom koji razlaže kalcijum depozitovan u zglobovima i obezbeđuje organski natrijum koji je neophodan za zid tankog i debelog creva. Ovo pomaže lučenje HCl i bolje varenje.Ljudi koji boluju od artritisa koriste sok celera zbog sadržaja organskog natrijuma (28mg na 100gr), dok je sadržaj organskog natrijuma u mladom ječmu (775 mg na 100gr).

Možda najvredniji sastojak mlade ječmene trave su enzimi,smatra se da ih ima oko 1000 prisutnih,pri čemu je najvredniji SOD (superoksid dizmutaza), pri čemu je mlada ječmena trava najbogatiji prirodni izvor ovog enzima,koji ima naglašeno antioksidativno dejstvo,tj. SOD alternativno katalizuje dizmutazu toksičnih superoksid radikala tj. slobodnih radikala.

Zdravstveni benefiti

Zdravstvene prednosti mlade ječmene trave uključuju pomoć pri lečenju:

-Ulcerativnog kolitisa

-Prevenciji i pomoćno sredstvo u terapiji kancera

-Jačanje imuniteta

-Čišćenje i detoksifikacija organizma

-Zaštita od radijacija i oštećenja ćelija

 -Bolja borba protiv različitih zavisnosti

-Regeneracija oštećenih ćelija i tkiva

-Održava kožu zdravom

-Održava kiselo-alkalni balans organizma

-Doprinosi metabolizmu kostiju

-Promoviše agilnost i efekat podmlađivanja čitavog organizma

 

Antioksidativna moć
Ovome doprinosi visok sadržaj SOD, zatim vitamina E i beta karotina, čime se pomaže neutralizacija efekta slobodnih radikala, koji normalno nastaju u metabolizmu energije.Zaštitni efekat ovih visoko vrednih komponenti služi kao prevencija razvoju širokog spektra bolesti koje nastaju kao posledica oksidativnog stresa.

Ulcerativni kolitis
Pomoćno sredstvo u lečenju pre svega zbog stimulisanja poželjnih bakterija u organima za varenje. Pomaže u uklanjanju simptoma zapaljenja i drugih drugih simptoma prisutnih kod ulcerativnog kolitisa, zbog reduciranja provokativnih hemikalija u organima za varenje.Takođe pomaže balansu fluidnosti u tankom crevu i pomaže eliminisanju akumuliranih toksina u organizmu.

Detoksikacija
Veoma je potentan prirodni detoksifikator,efektivna je čak i u eliminisanju akumuliranih teških metala, uključujući i olovo,koji mogu stvoriti poremećaje ponašanja i učenja, posebno kod dece. Dodatno,obilje hlorofila i beta karotina stimulišu eradikaciju otpadnih materija kao što su mucus i kristalisane kiseline.Ona takođe podržava metaboličke procese i pomaže detoksifikaciji jetre.

Imunitet
Pomaže u jačanju imunog sistema organizma.Redovnom upotrebom se obezbeđuju neophodni nutrijenti neophodni za balans produkcije imunih ćelija u organizmu.

Kancer
Efektivna je u slučajevima kancera pre svega zbog visokog sadržaja enzima superoksid dezmutaza. Ima kako preventivno tako i kurativno dejstvo na ćelije raka,što dodatno doprinosi prisustvu drugih remedijativnih komponenti kao što su proteini peridoksaze i katalitički enzimi. Katalitički enzimi prisutni u travi mladog ječma imaju sposobnost da razlože i neutrališu efekat toksičnog vodonik peroksida koji se stvara tokom respiracije, čime se pomaže supresija proliferacije kanceroznih ćelija.

Zaštita od radijacije i oštećenja ćelija
Posebno oštećenja ćelija koje su efekat UV zračenja.Deluje preventivno i pomaže terapeutski oporavak postojećih oštećenih ćelija zahvaljujući enzimima SOD. Ovo je posebno važno za prevenciju radijacionog stresa kod ljudi koji su više izloženi takvim uslovima, kao na primer populacija u urbanim sredinama i velikim gradovima.Deluje protektivno kod efekata radioaktivnosti i čak obnavlja ćelije i tkivo oštećeno radioaktivnošću. Ovo je delimično i zbog visokog sadržaja hlorofila koji pojačava rezistentnost na radioaktivnost i promoviše produkciju novih krvnih ćelija.

Pomoć u borbi protiv zavisnosti
Pokazalo se kao efikasan lek u borbi protiv različitih oblika zavisnosti.Visoko prisustvo glutaminske kiseline deluje inhibitorski na potrebu za različitim štetnim materijama kao što su alkohol, kofein, nikotin, droge i čak šećer.

Kiselo-bazni balans
Doprinosi uspostavljanju kiselo-baznog balansa zahvaljujući svojoj izrazito alkalnoj prirodi. Kao prirodan alkalni izvor doprinosi redukovanju viška kiseline u organizmu koja može biti uzrok acidoznih oštećenja. Poremećaj kiselo-baznog balansa može dovesti do problema kao što su poremećaj sna, kardiačni bolovi, umor, konstipacija itd.

Efekat podmlađivanja
Prirodni je način stimulacije regeneracije ćelije bez ikakvih kontraindikacija. Vitalne komponente kao što su hlorofil, vitamin B, gvožđe i posebno fatsianin (plavi pigment prisutan u mladom ječmenu travi koji deluju stimulativno na božje srž), promoviše proizvodnju belih i crvenih krvnih zrna. Ovaj efekt tijeva mladog jame mlađe preventivne znake starenja i rejuvenacije ćelije, dajući kožne i mladalačke kože

Uputstvo za upotrebu:

1 sedmica-1 + 0 + 1 (ujutro I vuče)

2 sedmica-1 + 0 + 2

3 sedmica-2 + 0 + 2

4 sedmica-2 + 0 + 3

5 sedmica-3 + 0 + 3

Nastavi dalji po sopstvenom osjećaju i povjesite doze nedjeljno, dok ne dođete do maksimalne doze od 12 kapsula. Preporucujem se piti najmanje 3 meseca.