Sistem poslovanja

 

 

MREŽNI SISTEM registrovanih, privilegovanih i zaštićenih potrošača i Biznis partnera

 

Mrežni Sistem Biznis partnera

Ovo je specifičan vid poslovanja bez investiranja u posao. Kupovinom proizvoda kao registrovanog privilegiranog potrošača, Vi investirate novac u sprečavanju sopstveno zdravlje i zdravlja svoje porodicae, a ne u posao.
Sistem koji je kompanija usvojila, vas kao vernog i privilegovanog potrošača Kompanija dodatno nagrađuje za preporuku prijateljima.
Sistem Biznis partnera je sistem poslovanja koji  ne uslovljava svoje saradnike - Biznis partnere. Članstvo je potpuno BESPLATNO i trajno sve dok postoji potreba za kupovinom proizvoda ili usluga sa popustom u iznosu od 25% od ukupne cene sa PDV-om, iz ponude i važećeg Cenovnika .

Članstvo je trajno. Postoje dva vida članstva i to:

Privilegovani potrošač: (ostvaruje popust pri svakoj kupovini, ima poene ali ne učestvuje u raspodeli dobit Firmi, sve dok na mesečnom nivou ne postigne, sam ili sa svojim članovima, do nivoa od 200 bodova). Tada automatski postaje Biznis partner sa pravom ostvarivanja dodatne stimulacije-zarade. Ispod tog nivoa poeni pripadaju sponzoru-mentoru preko koga se registrovao.
Biznis partner: kupujući proizvode na svoj ID broj i sa saradnicima i privilegovanim potrošačima kumulativno u toku meseca, ostvaruje status iz tabele, Osim prava na popust, gradi strukturu uključujući nove saradnike, ostvaruje pravo na zarade po kompenzacionom planu Kompanije.
Titule su trajne. (Isplata realnih zarada vrši se prema realnom prometu) Isplata zarade za prethodni mesec do 10-tog. u tekućem mesecu (na primer, za jul isplata do 10. avgusta). Nema uslovljavanja jer nema obavezne lične kupovine za isplatu zarade, važno je da mreža ima promet od potrošnje svih učesnika u prometu robe i usluga. Najbolji preporučilac proizvoda je 100% -ni potrošač. On postaje uzor svojim saradnicima.

Nema članarina.


Registrovani privilegovani i zaštićeni potrošači mogu se snabdevati u poslovnom centru kompanije ili online kupovine. Firma plaća u Srbiji poštanske troškove za porudžbinu preko 50 bodova (BP), (a može i zbirni paket za više članova na jednu adresu - plaćanje proizvoda pouzećem).
Za slanje paketa van Srbije potrebno je najmanje 100 poena narudžbine, (može se skupiti na jednu adresu, uz prethodnu uplatu na račun Firme, kako biste ostvarili pravo na besplatnu dostavu.


Dobro je za izgradnju mreže.


Poklon proizvod dobija novi član potrošača prilikom prve kupovine proizvoda, (jednokratno sa prvom kupovinom proizvoda iz ponude - dobija poklon koji nije bodovan). Vrednost poklon proizvoda direktno zavisi od iznosa računa kupovanih proizvoda koji definiše Kompanija.

Biznis partner ovaj posao može raditi klasično - pojedinačne ili grupne prezentacije, putem interneta, webinara, telefonom - kako mu odgovara.


Linearni sistem , pozicije od 5% do 22% i dalje stimulativno do ostvarivanja KARIJERE.

Pozicije i titule:

200 poena: 5% (Junior distributer 1)
600 poena: 7% (stariji distributer 2)
1.200 poena: 10% (Distributer 3)
2.400 poena: 13% (Srebrni Distributer 4)
4.000 poena: 16% (Lider 5)
6.800 poena: 19% (Viši Lider 6)
10.000 poena: 22% (AM - asistent menadžer 7)
Vrednost 1 poena je 1 evra u protivvrednosti domaće valute. Vrednost poena je ista pri kupovini i pri isplati provizije.

Uslovi za viši položaj od AM:

AM + 2400 poena = Menadžer : 22 + 2 = 24%
AM + 4000 poena = Viši Menadžer : 22 + 3 = 25%
3 Asistent Menadžera = Zlatni Menadžer : 22 + 4 = 26%
4 Asistent Menadžera (AM) = Platina : 22 + 5 = 27%
5 AM = Dijamant : 22 + 6 = 28%
Od pozicije Menadžer, razlika kao dodatak od 2-6% na promet AM, dobija Biznis partner koji ostvari titulu i plus zbirni procenat razlike od 5% do svoje pozicije pored grane na 22%. Ukoliko poslovni partner iznad ima isti poziciju nema tu razliku, na promet AM jer nije ispunio uslove. Dakle mora biti bar za jedan stepen viša pozicija.

 

KARIJERA:


Ukupno 4% prometa prometa raspoređeno po naslovima i to:

Viši Menadžer - dodatnih 1,5% na ukupan promet svoje strukture
Zlatni Menadžer - dodatnih 1% na ukupan promet svoje strukture
Platina - dodatnih 0,8% na ukupan promet svoje strukture
Dijamant - dodatnih 0,7% na ukupan promet svoje strukture
Kada Biznis partner-Dijamant, sa prometom svoje strukture ostvaruje poziciju sa 5 Dijamanata, dobija zvanje KRUNSKI DIJAMANT i onda sa potpisivanjem posebnog ugovora sa Kompanijom. Ovaj Sistem Biznis partnera stupa na snagu potpisivanjem ugovora svakog pojedinca sa Kompanijom o poslovnoj saradnji odnosno pružanju usluga.