Oct. 21, 2018

Dijagnostika

ОКСИДАТИВНИ СТРЕС                                       

 Припремио проф.др. Капит (шаље резултате за мање од једног минута.)
УРЕЂАЈ ЗА ИНСТАНТНО МЕРЕЊЕ МЕДИЦИНСКИХ ПАРАМЕТАРА "ОЛИГОСЦАН" Шта се мери? • 20 олигоелемената, металоида и најважнијих минералних материја • 14 токсичних метала међу најопаснијим за тело • 14 медицинских парамера, међу најважнијим за прављење превентивних процена здравља Међу осталим, уреај мери 2 најважније параметра: 1 / прецизан проценат "окидачног стреса" (дала "слободан радикал ") 2 / прецизан проценат" антикоактивна одбрана "Можда је направљен 2 различита теста : 1 / појединачни тест који оцјењује следећи параметар:2 / комплетан тест који мери количину 20 олимпијског минералног материјала, појединачно количину 14 токсичних
метала и 14 медицинских параметара.
Зашто мерити оксидован стресс? Олигосан, сем молекуларних мјерења и мјерења токсичних метала, дају информације о колицинама оксидативног стреса тестирања особина. Све медицинске студие су доказали да су оиктивни стрес непроверено , количина превелик, основа за преко 200 различитих болести, међу којима су и прекривени: карциноми, кардио-вакцуларне болести, као и неуро-дегенеративност, аутуимимунима, процена, информинине, пуле Болести, диабетес, артхросса, рхеуматисм, итд ..

Оксидативни стрес је на неки начин, рађање организма, која се јача са годинама. Ова теорија, трууто
има највише вријодостанције између 3 теорије која медицинска струја разматра за објављивање
старења феномена.
Ова идеја, и ако је прилично стара, предаје студентима медицину тек тек двадесет година. Одатле и
мањак познавања ове теорије из земље шире јавности.
Поменуо је ион да је оксидативни стрес десетостручи код виших атлета, који
пређе до преокрега, лоше оспособљавање и укидање перформанси.

Где се производи? У Француску На темељу које истраживачке радове? Још 18 година истраживања раде руски куантум медицине

Колико је подизан?


Олигосан је добио цертификат Европске комисије "медицински ЦЕ" и одобрење америчке ФДА (
Америчка федерална агенција за храну и лекове)
Како се врши мерење? Захваљујући спектрофотометру, т. резонантним биофотопичким ламером, који врши мерење 4 тачке епитемије мишићних дугова. Вријеме имам прецизну слику о којој се дешава у ткиву, на ћелијском нивоу, а не у телесном пореклу, који је вео необавезно и тим менију. Шака је рано васкуларних делова тела и оних који су били епилепсијом ћелија су неспорно идеално ткиво. перфектно прилагање спектрофотометријским мерењем, јер је добро извршава глобалну резервну органу, као и степен иноксикације токсичном метилима.

Ткиво је лако за тестирање, ерегове ћелије имају
могућност да реагују вибратинг на фреквентним стимулусима сертрофофометрије. Јака предност је да
НЕОСТОСТИ И ВИЧКОВИ мјесецки пређе који су њихови нивои у крвима постају аномана.
По ком принципу функционише спектрофотометрија? И ако овај метод није нова (откривена је 1930. године), и донела је Нобелову награду, то је револуционарна метода денталних анализа за сврху које су користиле. Њен принцип функционирања: сваки хемијски елемент апсорбује, емитују и рефлектује светлост у одреенном распону таласне дужине. Што је већа концентрација узорка, веће апсорбује светлост, у граничном пропорционалном са законима БеерЛамберт.
У пракси, Олигосцан омогућава детекцију и кантификацију различитих типова хемијских елемента присутних
у великом органском ткивима. Користити емитовање ресонантних фреквенција свако тестираног хемијског елемента
(минерала, олигелемената или токсичних метала).
Ко ради анализе? Компонента фреквенција је сигурна анализа, у једном медицинском-научном центру, који је превезао преко Интернета, преко програма који додељује нумеричке изразе у односу на нову таласну дужину. Тако су, елементи који реемитују, идентификују и куантификују. Помена централа нам Недостаци других тестова у поређењу са спектрофотометријским тестом Олигосан:

• Тестирање крви: показује само онај који је кружио у табели, и само код труфа тестирања.
Слабо корист од срца има тенденцију да одржи равноправу (што се зове "хомеостаза") различитих
минералних материја. Потпуно безкозно за испитивање токсичних метала који се излаже искључиво у ћелија.
• Третирање урине: показује само оно што тело излази у одрееним тренутком, а то нас
занима.
• Испитивање коже: пре свега зависи од загађених атмосфера и тога што поставља косу.
У којему медицини користи тест Олигосан? Ради се о новом лицу лекова, ПРЕВЕНТИВА и ПРЕДИКЦИЈА. Вишесмо у садашњој медицини која се бави реакцијом већег броја болести. Актуелна медицина чека да се човек разболи, а нихови


потом лечи помаже леку који има своје контраиндикације и нус појављивања. Дакле са овиме тестом прелазимо из
савремене "токошко-молекуларне" медицине, и идеално ка "орто-молекуларном" медицини.
Шта је било ако је један или више резултат теста негативан? Требају званично прописати додатак. надокнадити недостатке које су се примењивале за једно или више олимпијене или минерале. Корекцијум, медицински прописан, појединачно и специфично за пацијента, не узимајући комерцијалну мешавину витамина и минерала који не одговара, у суштини, никоме. Које суплементе преписати? Специјална линија суплемента Пихосенс ​​појединачних олигомерина и минерала је осмишљена тест, са намером да се надопуњују прецизно недоступни елементи. Ефикасни сугер надокнадјују само оно што треба. Да ли је овај револуционарни тест већ представљен сведски здравствени врт? Да, тест је представио Проф.Др. Капет на Светском Конгресу Антиагинг Медицина у Монаку, био сам и јако је забрањен између 3500 лекара широм свијета. Нарк тага, др. Цапт је позван да презентује Олигосан апарат и медју испитивања на Европском Конгресу Антиагинг Медицина у Паризу. УКРАТКО овај тест је револуционаран, иновиран, брз, прецизан, подизан, неинвазиван    (безболан).